Anketör Ajansları ve Doğru Veri Toplama

Anketör ajansları, bilimsel, güvenilir ve geçerli bir veri toplama işi yaptıklarının farkında olan, bu konuda ihtisaslaşmış firmalardır. Anketör ajansları bünyesinde hizmet veren, sahaya inen ya da farklı yöntemlerle veri toplamaya çalışan elemanlarla, anketörlerle çalışırlar. Anketörlerin veri toplama yöntemleri, anketör ajansının ve işverenin ortaklaşa bir çalışması sonucunda belirlenir ve hedef kitleye uygun araştırma teknikleri geliştirilir.
Bilimsel bir araştırma ya da firmanızın çıkaracağı yeni bir ürünü piyasaya sürmeden evvel, tüketici alışkanlıklarını öğrenme ve bunun gibi konularda bilgi sahibi olmak için anket yapılabilir. Anketör ajansının sağladığı elemanlarla, kişilerin konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini öğrenebilir, davranış şekillerinden tutunda, eleştiri ve önerilerine kadar faklı konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu tarz bir veri toplamanın farklı yöntemleri vardır. Anketör ajansının profesyonelliğine güvenerek, araştırmanız için en uygun olan veri toplama biçimini seçebilir ve anketinizi yaptırabilirsiniz. Veri toplamak için, yüz yüze anket, telefon arayıcılığıyla anket, posta yolu ile anket ve internet üzerinden anket yöntemlerinden sizin için en uygun olanı tercih edip, anketör ajansınıza talepte bulunabilirsiniz.

Bosphorus Team profesyonel ve insan ilişkileri kuvvetli anketörleri ile hizmetinizdedir.