Anketör Aranıyor

Birincil kaynaktan veri alan olan anketörler, yaptıkları görüşmelerle daha geniş alanda bilgi toplamamıza yardımcı oluyorlar. Doğrudan doğruya soruları sorup, aldıkları cevaplarla yapılan araştırmanın temelini oluşturuyorlar. Anketörlerin ellerindeki anket soruları, titizlikle araştırıldıktan sonra, soru tipleri, soru sayısı, soruların sıralanması amaca uygun hale getirilip, açık ve net bir biçimde, kavram karmaşası yaratmamak için bilinmeyen kelimelerin kullanılmadığı bir soru dizini olmalıdır.
Anketörlerin sordukları sorularla muhtemel cevaplar alınarak, araştırmadaki bilgi edinme sürenizi hızlandırmış olursunuz. Diğer araştırma kollarına göre maliyeti oldukça düşüktür. Planlama ve uygulamanın basitçe yapılması, veri kaynağınız olan insan sayısını artırarak doğru bilgiye ulaşma ihtimaliniz çok yüksektir. Fakat size yardımcı olan anketörün bu konuda donanımlı ve işinin uzmanı profesyoneller olması bilginin doğru alınması açısından önemlidir.
Anketörlerin tutum ve davranışı, soru sorma biçimleri, kılık kıyafetleri ve konuya olan hâkimiyeti uygulayıcıyı etkileyecektir. Hiç kimse gidip bana anket yapın demez. Bu sebeple zorunluluk içermeyen anket uygulamalarında, sorular cevapsız kalmaması için, yaklaşım ve ikna kabiliyeti olan anketörlerin tercih edilmesi gerekir.
Bosphorus Team profesyonel ve insan ilişkileri kuvvetli anketörleri ile hizmetinizdedir. “anketör aranıyor” ilanlarına tıklayıp da anketörlük yapmayı düşünen kişilerin bize katılın bölümünden başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.