Bosphorus Team 2019 Yılı Beklentileri Nedir?

Bosphorus Team, kurumsal etkinlik yönetimi ve organizasyon firması olarak bu yıla hızlı bir şekilde giriş yaptık. Tüm çalışanlarımız ve iş ortaklığı oluşturduğumuz partnerlerimizle, etik değerlerden ödün vermeden projelerimizi planlamaya devam ediyoruz. 2019 senesi, gerek ulusal, gerek global bağlamda birleştirici, pekiştirici ve destekleyici hizmetler olarak kabul edilen etkinlik yönetimi ve organizasyon şirketleri için, verimli geçecek yıllardan birisi olarak düşünülüyor. Biz de payımıza düşen görevleri en üst performansımızı göstererek gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

İçinde bulunduğumuz çağın ve özellikle teknolojinin hemen hemen her gün yeni bir gelişimle süregeldiği bu dönemde, teknolojik donanım konusunda daha fazla teknik elemanla, daha fazla teknolojik malzemelerle etkinliklerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Kurumsal organizasyonların neden yapılması gerektiğinin bilincine varan müşterilerimize, yeni referanslar oluşturabileceğimiz, yeni firmalar eklemeyi hedefliyoruz. Bireysel yapılan her işin, aslında bir etkinlik planlama başlığı altında toplanıp, organizasyon sinerjisi olarak sunulduğunda, daha fazla kitleye ulaşabileceklerini, bilgi birikiminin daha fazla olabileceğini ve belki de en önemlisi bunların hepsinin tanıtım faaliyetlerine olumlu yönde etki edeceğini, müşterilerimize bir kez daha anlatmak istiyoruz.

2019, müşterilerimizle, gelişime açık, yenileme ve yenilenmeye istekli, bilginin ve yaratıcılığın en önemli değer olduğu bilinciyle, katkı değer sağlayacak etkinliklerde buluşmayı istiyoruz.

Toplumsal sorumluluk projelerinin içinde bulunarak, ülkemizi çağdaş toplum seviyesinin önünde bir devlet olarak tanıtmak, bir Türk şirketi olarak küreselleşmenin tam ortasında evrensel bir soluk kazanmayı hedefliyoruz.