Bosphorus Team için 2018 yılı Nasıl Geçti?

Bosphorus Team olarak, kurumsal etkinlik organizasyonlarına doludizgin devam ettiğimiz 2018 senesi boyunca, pek çok önemli ve kaliteli etkinliklere imzamızı attık. Şimdi sizlerle alt alta referansımız olan firmaların ismini vermektense, daha önemli bulduğumuz bir yapıda, geçen sene neler yaptığımızı ve nelere vesile olduğumuzu paylaşmak istiyoruz.

Coğrafi olarak birbirinden uzak bölgelerde bulunan partnerlerin bir araya gelmesini ve iletişimlerini yüz yüze kurmalarını sağladık.

Sinerjilerini kuvvetlendirmeyi ve firmalarına duydukları aidiyet duygularını güçlendirmeyi başardık.

Etkinlik planlaması dâhilinde firmanın müşterilerini bir araya getirerek, “event” kurgusunu tasarladık. Böylelikle müşteriler birbirlerini tanıdılar, paylaşımda bulundular, ortak bir oluşum içinde bulunarak güven ortamında markaya karşı daha pozitif bir duygu beslemeye başladılar.

Kurumsal firmalar için önemli olan tarihleri kutladık, kurum içindeki performanslarına göre elemanların ödüllendirilmesi, teşvik gezileri başlığı altında topladığımız, gezilerin düzenlenmesi ve buna ek olarak takım ruhunun bilincine varılması için etkinlikler düzenledik.

Çalıştığımız tüm kurumsal firmaların etkinliklerini doğru planlamalar yaparak, firmanın imajına katkı sağladık. Müşterilerinin beklentilerini gözlemleyip, en iyi şekilde organize olarak, kurum kültürüne fayda sağlamaya çalıştık.

Çalıştığımız her firma için olumlu bir tavır alınmasını sağlayıp, hedef kitlesiyle arasında dostluk ilişkisinin sağlanmasına yardımcı olduk.

Firmaların tanıtımları için gerekli dokümanları tasarladık ve birçok etkinlik içinde, kurumsal firmalarımızı temsil ettik.

Özel günler, sergiler, seminerler, konferanslar, gala geceleri, toplantılar, bayi toplantıları,  teşvik gezileri, kokteyller kısaca kurumsal etkinlik planlama başlığı altına toplayabileceğimiz her konuda çalışmalar yaptık.

Bosphorus Team profesyonelleri olarak, “organizasyon bir sanattır” felsefesiyle hareket ettiğimiz her etkinlikte, sayısız dostluk ve sayısız tecrübe kazandık. Bütün yorgunluğumuz ise, memnuniyetle elimizi sıkan müşterilerimizin,  hizmet kalitemizden hoşnut kalarak bizlere teşekkür etmesiyle sona erdi. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize saygılarımızı iletiyoruz.