İstanbul organizasyon firmaları

Müşterilerin farklı servis beklentileri sonucunda, İstanbul organizasyon firmaları, sayısal olarak her geçen gün artıyor. Servis beklentileri derken, 10 sene evveline kadar henüz duymadığımız birçok farklı organizasyonları hazırlıyoruz. Hemen hemen bütün İstanbul organizasyon firmaları, baby shower, bekârlığa veda, hint kinalı kına geceleri, modern altın günleri, speed dating tarzında event taleplerine karşılık vermeye çalışıyorlar.
Bütün bu enteresan eventler, ilk önce İstanbul organizasyon firmaları tarafından uygulanıyor, ardından Anadolu’daki birçok insan birkaç sene içinde, bu tarz organizasyonları talep etmeye başlıyorlar. Baby shower, bebek gelmeden evvel annenin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı yapılan bir organizasyondur. Amerika’da sıklıkla yapılır ve ülkemizde de yavaş yavaş, İstanbul organizasyon firmaları başta olmak üzere, Ankara, İzmir ve Bursa’da da uygulanmaya başladı. Speed dating ise son 1 kaç yıldır İstanbul organizasyon firmaları tarafından talepler doğrultusunda hazırlanan bir parti şeklidir. Yoğun iş yaşamından vakit bulamayıp, her hangi bir ilişki içerisine giremeyen, maddi gücü yerinde, entelektüel birçok insanı bir araya getirerek, tanışmalarına fırsat verilen eventlerdir. Aslına bakarsanız modern anlamda bir çöp çatanlıktır. Hint Kınalı kına geceleri ise, son 3 yıldır tüm İstanbul organizasyon firmalarına talep edilen bir eventtir. Klasik anlamda bildiğimiz kınadan farklı olarak, erkeklerinde katılımıyla gerçekleşiyor ve gelen misafirlerin masa aralarında gezen dövmeciler, dileyene, Hint kınası ile figürler çiziliyorlar.
Bosphorus Team, ülkemizde ve dünyada yapılan birçok yeni organizasyon biçimini yakından takip ederek, çoğu İstanbul organizasyon firmaları tarafından duyulmamış eventleri gerçekleştirip, müşterilerimize farklılığı yaşatıyoruz.