Konferans Ekipman ve Oturma Düzeni

Konferans ekipman ve oturma düzeninin, konferanslar için en önemli kriter olduğunu düşündünüz mü hiç? Konferansları diğer kurumsal organizasyonlardan ayıran temel özelliğin eğitici, öğretici ve geniş bir salonda dinleyici grubuna hitap olarak düşünürsek, konferans ekipman ve oturma düzeninin dikkate alınması gereken bir konu olduğunu kabul etmeliyiz.

Düşünsenize katılımcı sayısı en az 100 kişi olabilecek bir konferans için, konferans ekipman ne denli önemlilik arz ediyor. Konuşmacının sesi duyuluyor mu? Konuşmacının talep ettiği görsel materyaller için donanım mevcut mu? Katılımcılar oturma düzeninden memnun mu? Dinleyebiliyor, katılabiliyor ve soru sorabiliyorlar mı? İşte bütün bu düzenin, itinalı bir şekilde ilerleyebilmesi için planlı işleyen bir konferans ekipmanına ve bunları organize edecek bir profesyonel takıma ihtiyaç vardır.

Zaman zaman gruplara ayrılan katılımcılarla, delegeler arasında sağlanması gereken görüş ve bilgi alışverişi için, oturma düzeninin iyi hesaplanması ve salonun bu tarz bir organizasyona uygun olması gerekmektedir.

Konferans ekipman, organizasyon ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı Bosphorus Team profesyonelleri ile planlayabilir, sorunsuz bir etkinlikle organizasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.