Organizasyon Hostes İşbirliği

Firmalar hizmet ve ürünlerinin tarzına uygun bir stant hazırlayarak, fuarlarda organizasyon hostes işbirliğinden faydalanarak katılımlarını gerçekleştiriyorlar. Peki, fuarlarda iyi bir stant hazırlamak için neler yapılması gereklidir? Herhangi bir ürün teşhir edilirken, organizasyon hostes ile beraber nelere dikkat etmelidir?
 
Öncelikle standınızı ürün veya hizmetinizi sergileyeceğiniz alan olarak düşünerek, doğru büyüklükte seçmelisiniz. Firmanızın amacına ve uzman organizasyon hostesin yönlendirdiği şekilde bir seçim yapmalısınız. 
Standa ürünlerinizi sığdırmaya çalışmayın. Birçok ürün sıkışıklık nedeniyle etkileyiciliğini kaybedecek ve hedef kitlenizi standınızdan uzaklaştıracaktır. Organizasyon hostesi ile beraber, öne çıkarmak istediğiniz ürünleri belirleyiniz ve onları ışıklı ve aydınlık bir panoya yerleştiriniz.
 
Ürünlerinizi yine organizasyon hostesi ile birlikte, farklı kategorilere göre sıralayıp yerleştirmeniz gerekir. Öne çıkarmak istediğiniz ürün gruplarını ya da kategorileri daha göz ününde bir yere yerleştiriniz.
Organizasyon hostesi etalaj konusunda uzman kişilerdir bu sebeple, mutlaka onun fikirlerine öncelik vererek ürün yerleştirme yapınız, hiçbir zaman kendi gözünüzle değil, müşteri gözüyle standa bakmanız gerektiğini unutmayınız. 
Ürünlerinizi yan yana dizmek yerine, tanıtım kataloglarını aralara serpiştirerek ya da promosyonlu ürünleri ile birlikte sunarak teşhirini yapınız.
 
Yukarıda saydığımız sadece birkaç adet etalaj yani ürün sergileme tiyosudur ve daha fazlası Bosphorus Team organizasyon hostesi tarafından bilinmekte ve uygulanmaktadır. Her hangi bir fuar standında bu tarz bir etalaj çalışması yapmak için Bosphorus Team profesyonellerinden faydalanabilirsiniz.